Reinigen en coaten van uw dak

Staat u op het punt uw dakpannen te vervangen?

Niet nodig. GKT Clean transformeert uw dak van vuil en onaantrekkelijk naar schoon en als nieuw.

dak

UW DAK ALS NIEUW

Daken zijn vaak aangetast door de aangroei van algen, mossen. Hierdoor zien daken dikwijls er dikwijls verkleurd en vlekkerig uit. Allerlei mos soorten vestigen zich namelijk aan de dakmaterialen waardoor een goede waterafvloeiing belemmert wordt en zelfs tot lekkage kan leiden.

De oplossing hiervoor is geen nieuw dak maar een duurzame dakreiniging met kleurcoating.

GKR CLEAN is gespecialiseerd in het reingen, ontmossen en impregneren van uw dak en voorziet uw dakpannen van een nieuwe kleur!

Effectief reinigen zonder chemie en zonder beschadigen

GKR CLEAN reinigt uw dak volgens de gepatenteerde hogedrukstoomtechniek van Steamplus®. Deze technologie combineert de unieke reinigingseigenschappen van stoom, water, zuurstof (lucht) met de effectiviteit van hogedruk.

ECO
  • Tot 35% brandstofbesparing
  • Tot 60% waterbesparing
  • Geen chemie/reinigingsmiddelen nodig
  • Zeer lage CO2 emissie

GKR CLEAN garandeert samen met Steamplus® een perfecte reiniging zonder beschadigen van de grondlaag.

Fluisterstil

GKR CLEAN werkt met een hybride aangedreven hogedruktrailer. De voordelen en mogelijkheden van deze fluisterstille techniek bieden niet alleen in stedelijke omgevingen een groot voordeel, het sluit tevens naadloos aan op de universele behoefte naar minder milieubelasting.

ISQ ROOF DAKCOATING

Afwerking met een kleurcoating met uitstekende eigenschappen

Na de reiniging van uw dak, krijgt uw dak nieuwe coating en dit in de kleur die u wenst. Deze coating, ontwikkelt met behulp van de nieuwste technologie heeft een speciale modulaire (biologische) structuur die diep doordringt tot in de dakpan. Na deze behandeling zijn uw dakpannen weer als nieuw. Volledig waterafstotend en zeer bestand tegen verschillende weersinvloeden zoals regen, vorst en zon. Onze specifieke ISQ ROOF COATING is beschikbaar in een brede waaier aan kleuren. De weergegeven kleuren dienen enkel als indicatie.

Vraag of prijsofferte? Contacteer ons geheel vrijblijvend.

Indien u wenst, komen wij graag even langs voor een verkenningsgesprek.